• Algemeen
  • Toelatingseisen
  • Video
  • Instellingen
  • Open dagen

Tijdens de Opleiding Human Resource Management leer je precies welke werknemers een bedrijf nodig heeft voor bepaalde functies. Je leert de behoeften en wensen van de werknemers afstemmen.

De menselijke factor maakt in nagenoeg elk bedrijf het verschil en als hrm-specialist voer jij hierover de regie. Je krijgt vakken als arbeidsmarktcommunicatie, organisatiekunde, psychologie en cultuuraspecten, ook projecten maken deel uit van de opleiding. Na het behalen van je diploma kun je bijvoorbeeld aan het werk als hrm-functionaris bij een multinational of ga je aan de slag als medewerker werving en selectie bij een groot ziekenhuis. Wil je je meer richten op de ambities van de werknemer, dan kun je na je studie voor een carrière als (zelfstandig) loopbaanadviseur kiezen.

Aan het begin van je carrière, ben je waarschijnlijk vooral bezig met het uitvoeren van beleid. Later kun je als adviseur zelf het beleid meebepalen. Misschien begeleid je als hrm-functionaris omscholingstrajecten bij DSM, of beheer je als personeelsadviseur het aannamebeleid voor de helpdesk van UPC.

- Toelaatbare profielen

- VWO C&M toelaatbaar

- VWO E&M toelaatbaar

- VWO N&G toelaatbaar

- VWO N&T toelaatbaar

- HAVO C&M toelaatbaar

- HAVO E&M toelaatbaar

- HAVO N&G toelaatbaar

- HAVO N&T toelaatbaar

Inhoud 2
Inhoud 2
Inhoud 2